USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“ALTILI MASANIN VE GİZLİ ORTAKLARININ BAYRAKTAR KORKUSU”

17-01-2023

-Bir milletin, devletin, toplumun en temel öğretilerden biri tarih bilinciyle beslenenmiş milli ve yerli projeleridir. Dört kıtada asırlar boyu cihana hükmeden Osmanlıyı ve medeniyetini idrak edemeyen, tarih şuurundan bi haber zihniyetler, topluma nifaktan ve fitneden başka bir fikir sunamaz. Osmanlı düşmanlığı ile kendi tarihinden, kültüründen ve milletinden kopuk olan Millet ittifakı ve Genel Başkanları toplumda kabul görmez.

-Düşünün ! Kendi ülkemin ana muhalefet partisinin genel başkanı Osmanlı Devletinin para basacak bankası olmadığını söylemesi, paranın bankada değilde darphane basıldığını bilmemesi, Osmanlının para basan darphanelerini olmadığını, şeker ve çivi dahi üretemediğini söylemesi esef verici bir durum. Kendi tarihine bu kadar yabancı ve tarih şuurundan fakir… Osmanlı’nın kendi parasını bastığı onlarca darphanesi ve yüzlerce şeker üretme fabrikası vardı. CHP lideri Kılıçdaroğlu Osmanlının bir şekeri, bir çiviyi dahi üretemediğini söylemesi cehaletinin ve tarihsel şuursuzluğunun göstergesidir.

-CHP zihniyeti "Tarihini bilmediği için tarih üzerinden kavga ediyor” batının empoze ettiği tarih üzerinden hesaplaşıyor. 1940’lı yıllarda Türkiye’deki önemli savunma sanayindeki fabrikaların birçoğu ya havaya uçmuş, ya da devlet desteği alamadıkları için çoğu kapanmıştı.

-Ülkemiz ne zaman savunma sanayisinde atılım yapsa, milli bir girişimde bulunsa CHP zihniyeti ve onun üst aklı rahatsız oldu. Cumhuriyet ilan edildikten sonra Azerbaycan Fatihi Nuri Kıllıgilin silah fabrikası kapanırken CHP “timsah gözyaşları dökerken” kimse de tepki göstermemişti.

-Rahmetli Erbakan hocanın Ayasofya Camiinin ibadete açılması ve ağır sanayi hayalini Ak Parti hükümetleri ve onun ferasetli lideri Başkan Erdoğan gerçekleştirirken, Dr. Devlet Bahçeli beyin dik duruşu ve milletimizden taktir toplayan desteğiyle; Ana Muhalefet ve ortakları üç tefrisat Selçuk Bayraktar’a SİHA, İHA, Bayraktar, Akıncı ve Kızılelma projeleri için saldırıyorlar.

-Öte yandan Selçuk Bayraktar’a Ukrayna’dan gelip madalya takıyorlar. Azerbaycan’dan gelip “Karabağ Fatihi” diye minnet duyuyorlar. AB, ABD, ÇİN, Rusya ve Dünya ülkeleri bir bir Selçuk Bayraktar için zamanın en büyük keşfini yaptı diye beyanatlar veriyorlar. Peki biz, içimizden çıkıp dünya harp stratejisini değiştiren, böylesi bir deha için Selçuk Bayraktar’a hakaretler edilirken biz ne kadar yanında durabiliyoruz ? Amerikan savunma sanayi şirketleri Lockheed Martin ve Raytheon Technologies'i “Bayraktar’ı durdurun, yoksa ABS silah sanayisi silah satamaz duruma gelecek” diye ABD senatosuna bilgi verirken biz Bayraktar’a ne kadar sahip çıkıyoruz ?

-İşte bu öykü böyle başlıyor. Selçuk Bayraktar’a CHP’nin saldırısını, nedenini ve duyduğu hamasetini biliyorduk. İyide ne oldu da Ali Babacan aniden Bayraktar firmasına karşı saldırıya geçti. Albayrak sadece bir firma değildir. Kurumsallaşmasını tamamlamış, bir milletin gönlüne taht kurmuş, dünyadaki savunma sanayilerinin saygınlığını kazanıp başarısı takdir edilen, milletin yüzakı olmuş milli bir firmadır.

-Sustuğumuz müddetçe bizden daha fazla konuşan, daha fazla sesi çıkan, her zaman haklı olur. Bir kavram var… Kavga etmediğiniz hiçbir şey sizden değildir, emanet verilmez. Kazanımlarımız için mücadeleden bahsediyorum. Gelişmek, ön sıralarda olmak için mücadele etmiyorsanız, çocuğunuz için, güvenliğiniz için, dininiz ve diliniz için mücadele etmiyorsanız bunların hepsi emanettir. Sizden daha iyi kavga eden, edepsizlikte sınır tanımayan, fitneci ve işbirlikçiler gelir özgürlüğünüzü, demokrasinizi ve sahip olduklarınızı sizden alır…

-Milli projeler ürettiği, Başkan Erdoğan’ın damadı olduğu için Selçuk Bayraktar sıham-ı gaza oklarının hedefi oluyor. Ak parti hükümetlerinde genç yaşta her siyasetçiye nasip olmayacak makamları, imkanları tanıyan Başkan Erdoğan’a ihanet edecek kadar kin, nefret ve hamaset besleyen Babacan neden Bayraktar’a saldırıya geçti iyi analiz edilmesi gerekiyor.

-Azerbaycan ordusu 1,5 aylık Ermeni-Azerbaycan savaşında 28 yıllık Karabağ işgalini bitirip Ermeni işgalindeki toprakları özgürlüğe kavuşturan hizmetlerinden dolayı Selçuk Bayraktar’a devlet madalyası verdiler. 2016’dan beri Türkiye’de 40 bin terörist öldürülmüş. Bunun tamamına yakınını TB-2’ler vurmuş. Kandil, HDP ve Chp vekili Sezgin Tanrıkulu SİHA’larla ilgili “SİHA’lar insanlık suçu işliyor durdurun” diye pkk-ypg terör örgütüne siper olmaya kalktılar. Dört yıldır terörle mücadelede TB-2 kullanılıyor. Hizmete girdiğinden itibaren ülkedeki her terör olayında TB-2 ön planda.

-TBMM’de Bayraktar’a madalya verelim diye bir teklif vermeye kalkalım bakalım. Veremeyiz. Neden veremiyoruz. Teklif bile edemezsiniz. Çünkü kendi ülkesinde kendi mühendisine, kendi mucidine hasım bir ana muhalefet lideri ve yoldaşları peydahlandı. Onun yanında binde bilmem kaç oyu olan yıkıcı işbirlikçi yandaş muhalefet partileri var. Anında damgayı vururlar. Neydi bu damga: Bayraktar’ın Başkan Erdoğanın damadı olması, milli ve yerli olması…

-Gerektiğinde savaşı göze alamayan milletler muassır medeniyete ulaşamaz,. BM’de söz sahibi olamaz, hele hele saygı duyulmaz. Hak aramak, hakkını korumak, egemenliğin ve bağımsızlığın teminatı için: ağır sanayide, yüksek teknolojide ve savunma sanayinde rakiplerinizin önünde olmalısınız. Bu da yetmiyor. Bu projelere destek olmak için tarihi bilinç gerekir. Savunma sanayimizdeki başarıların sürdürülebilir olması, daha da geliştirilebilir olması; milletimizin aidiyet duygusuyla sahiplenmesinden geçer.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?