USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“ATOM BOMBASI TSK ENVANTERİNE GİRMELİ”

22-10-2023

TÜRKİYE CUMHURİYETİ, Nükleer başlıklı (atom bombası) füzeyi Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterine koyduğu gün işte o gün, Turgut Özakman’ın şu çılgın Türkler” diye yazdığı kitaptaki Osmanlının torunu Türk Milletini hiç bir siyonist ve emperyalist karşısına düşman olarak görmek istemeyecek… Türk’e ve onun cennet vatanına yan bakmaya cesaret edemeyecek…

 

-Bu gün Siyonist İsrail ve onun tasmasını tuttuğu kuduz ABD, müslümanların paramparça oluşundan ve her yerde rahatça oluk oluk müslüman kanı akıtabilmelerindeki cesareti, islam aleminindeki birlik ve dayanışma şuurunun olmamasını bildikleri içindir.

 

-Dünyanın gözü önünde bebekler, gebe kadınlar, yaşlı ve genç katledilip, hastaneler bombalanıyor, soykırım yapılıyor, insanlık onuru katlediliyor: Gelin görün ki: Allahın ipine sarılmayı bırakıp dünyanın heva hevesine meyletmiş hiç bir Arap ülkesi korkudan gık çıkaramıyor. Lüt kavminin artığı, Semud kavminin ensest ve katil devleti israil ile büyük şeytan ABD ve haçlı zihniyeti bunu çok iyi bildiği için Filistinlilere “SOYKIRIM”uygulamaktan, topyekün bir milleti katletmekten korkmadığı gibi haz alıyor. Bunu yaparkende kimseden çekinmeden, dezerformasyon yaparak Ortadoğuyu kan gölüne çeviriyorlar.

 

-Ey büyük Allahım ! sen merhamet ve adalet sahibisin. Sen mazlumun, zayıfın, zülme uğrayanın, canına, vatanına kastedilen kimsesizlerin kalbindeki feryatları duyan ve yetiş “Ya Muhammed” çığlıklarını duyansın. Sen imdat eyle ! Sen azabınla, gazabınla Kabeyi yıkmaya gelen Ebrehenin fil ordularına gönderdiğin Ebabillerini azap ve gazap kusmak üzere katil İsrailin ve destekçilerinin üzerine gönder.

 

-Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in “İSRAİL” şiiri duygulara tercüman olmuş. Ruhu şâd olsun.

 

Koca bir devleti yıktılar

Türlü oyun ile savaş ile

Ve sonra bir devlet kurdular

Kan ile zulüm ile..

Ecdadımın gölgesinde

Kendinizi gizlediniz

Ne kadar kanı bozuk

Ne kadar da zalimmişsiniz

Yıkılasın İsrail

Enkazını göreyim

Sana ülke diyenin

Yüzüne tüküreyim!

 

Kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden

Kurşunlar yağdırır can alır düşünmeden

Elbet senin de bir sonun olacak eminim

Göreceğiz İnşallah Azraile

Can vermeden...

Yıkılasın İsrail

Enkazını göreyim

Sana ülke diyenin

Yüzüne tüküreyim!

 

 

Bunca zulüm yanınıza kâr

kalır mı sanırsınız?

Ey Firavun'un çocukları

kendinizi ne sanırsınız?

Bu Ümmetin çocukları

elbet uyanacak bir gün

İşte o zaman kaçacak yer ararsınız

Yıkılasın Ey İsrail

Enkazını göreyim

Sana ülke diyenin

Yüzüne Tüküreyim!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?