USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“KATİL İSRAİL, ŞEYTAN AMERİKA”

15-10-2023

-Firavun'un karşısında olmak yetmez! Musa'nında yanında durmak gerekir. Unutmamalıyız ki; yarın Hakkın divanına varınca zulme, siyonizme, emperyalizme, islam düşmanlarına sessiz kalıp, bana ne lazım diye bertaraf olanlar bilmeli ki; mizanda divan kurulunca ruz-u mahşerde hesap veremeyenler en ağır azaplarla mahkum olacak.

 

-Haksızlık karşısında susanlar, zulme sessiz kalanlar, zalimin haksızlığına göz yumup kulağını tıkayanlarda zulmü edenler gibidir.

 

-Tarihini, atasını, dininin esaslarını bilmeyen bir nesil veya toplum yok olmaya, şuursuzca yaşamaya ve nihayetinde büyük acılar çekmeye mahkum olur.

 

-Herşeyden önce insanlık olarak sözün bittiği noktadayız. Hedefi “insanlık şerefi ve milli duyguları olanın “ilahi kelimetullah şuuru” olur. Ben sen yok. Şu parti, bu parti yok !  Müslümanım diyenler; Hak’la Batılın mücadelesinde, zalimle mazlumun kavgasında yerini almalı. Mesele vatan, mesele ümmet, mesele hassasiyetlerimiz ve vazgeçilmeyecek değerlerimiz olan onurumuz, ezanımız, milletimiz, al bayrağımız ve ümmetin izzeti nefisidir.

 

-İçinde bulunduğumuz zaman: Rehberimiz Hz Muhammed’in (sav), ashabın, ecdadın, şuhedanın ensar şuuruna haiz bir milletin emaneti olan İslam ve onun hakikat haykıran Kuran’ı Azimuşşandaki buyruklarına itaat edip ona sımsıkı sahip çıkmaktır. Allahın ipine sımsıkı sarılıp bir olmaktır.

 

-Bu fani alemdeki yaşantımızın nihayetinde sonsuzluğun sabihi olan Allahın huzuruna yüz akı ile gidebilmenin tek yolu salih bir kul olabilmek için hak ile batıl arasında irade koyabilmektir. Bu dava; Hiranın evlatları ile olimposun çocukları arasındaki hilal ile hac’ın savaşıdır.

 

—İslam alemi paramparça... Gazze sokaklarını kan ve barut kokusu esir almış. Bebek katili, terör devleti İsrail’in yurtlarını, evlerini işgal ettiği, bebekleri annesinden ayıran, babayı evlatından koparan Filistinli iman kardeşlerimizin gözyaşı ve imdat çığlığı ile inliyor. Siyonistlerin ve emperyalistlerin azı dişlerinden müslüman kanı damlıyor.

 

-Küresel veba pandemi, ekonomik buhranlar, 7 şubat depremlerine şahit olduğumuz bu süreçte; birlik ve beraberliğe, milli ve manevi değerlere, millet ve islam alemi olarak ender olarak kenetlenmemiz gereken dönemlerden geçiyoruz. Millet olarak dayanışmayı, alemi islam olarak ümmet olabilme şuurunu kazandıramamak çok acı…

 

-Allah Mâide süresi 51. Ayetinde: “Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez” buyuruyor. Allahın azabı ve laneti siyonist ve emperyalistlerin üzerine olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Arslan Yılmaz
Arslan Yılmaz 6 ay önce
Zulme rıza zulümdür. Tebrik ve takdir ediyorum yazarımızı.
Her şeyin bir vakti vardır.