USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“AZİZ VE NECİP MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN” (İDAM TERÖRİSTLERE GERİ GELSİN)

15-11-2022

-Teröristin, katilin, tecavüzcünün, uyuşturucu baronlarının yaşamaya hakkı olamaz. Bu aşağılık suçu işleyenlere merhamet edilemez. Bu toplum “TBMM’den İVEDİ İDAMIN” geri getirilmesini istiyor.
 
-Beyoğlu'nda 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 81 kişinin de yaralandığı PKK-PYD terör saldırısında bomba dolu çantayı bırakan PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirilen İdlip ve Afrinden yasa dışı yolla Türkiyeye geçen Suriye uyruklu Ahlam Albashir ve olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 46 şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış. Emniyet mensuplarımızı yürekten tebrik ediyorum.

-Yine bugün PKK-YPG terör örgütünü besleyen, koruyan, silahlandıran islam coğrafyalarının kan emicisi Amerika tarafından milletimize yapılan taziye mesajını da bu terör örgütünü besleyip koruyup büyüten katilin olay yerine ilk gelenin katledilenlerin faili olduğunu milletimiz bilmelidir. Ve bu mesajın da karşılığı çok net bir şekilde verilmelidir.

Terör eylemi yapan, masumların Kanını döküp onları sevdiklerinden ayıranlara KISASTAN başka bir muamele adalete olan güveni sarsar, vicdanları kanatır.

Aziz ve Necip milletimizin gözbebeği, peygamber ocağı Mehmetçiğin, emniyet mensuplarının canına kast edenlerin; insan hakları adı altında yargılanması kabul edilemez. Katilin haketteği tek muamele İDAM SEHPASI’dır. Ağır ceza verilip içeride milletin vergisiyle beslenmesi milletin vicdanını, ahlaki değerlerini ve inancını yaralar. Toplumsal huzuru, birliği, güveni ve adalete olan duyguyu yok eder.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?