USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“İKİ YÜZLÜ BATI VE PUTİN’İN HADSİZ CESARETİ”

14-03-2022

-Rusya'nın Ukrayna’yı işgal etme cesareti, Suriye'de yaşanılanlara göz yumulmasının bir sonucudur. Bu gün Ukrayna'ya destek veren Batı'nın, Esed rejimi ve Rusya'ya karşı Suriye halkını yalnız bırakması, Rusya’nın istediği gibi Suriye’de silah kullanıp katliam yapmasına uluslararası kamuoyunun vicdanının kuruması neticesinde Rusya bu cesareti buldu. 

 

-Ukrayna’yı işgal girişimine kalkan Rusya’ya görülmemiş bir ambargo uygulayan Batı Dünyası; Esed rejiminin ve Rusya’nın Suriye halkına karşı yıllardır zulmü karşısında sessiz kaldı. Suriye’deki okullarda, hastanelerde, pazarlarda insanların üzerine ölüm kusan, insanlık suçu işleyen Rus bombardımanın ve soykırımının ortağıdır batı zihniyeti...

 

-Haçlı ittifakı, yıllardır kimyasal silah kullanılarak zehirlenen bebeklerin, ağır bombardımanlar altında öldürülen çocukların, tecavüz edilen kadınların, zulüm edilen yaşlıların katledilmesini keyifle izleyip feryatlara kulak tıkadı.

 

-Rusya’nın Ukrayna’daki kontrollü işgal isteğine AB ülkelerinin, NATO’nun, ABD’nin hep bir ağızdan dur demesinin, Ukraynalı mültecilere sınır kapılarını hiç zaman kaybetmeden açmasının en önemli nedeni dini inanışlarının Yahudilik ve Hristiyanlık olmasıdır.

 

-Suriye’de, Filistin’de daha bir çok İslam coğrafyasında ağır bombardıman altında katledilen canlar Müslüman olunca, AB ülkeleri, NATO, ABD katliama kör, sağır ve dilsiz kaldı. Aynı Batı dünyası, işgal altındaki Ukrayna’nın ihtiyaçlarına istihbarat örgütleri aracılığıyla zaman kaybetmeden, BM’lerde karar almayı beklemeden destek verdi.

 

-Ege’de karaya vuran Aylan bebeklerin katledilişine, binlerce Müslüman mültecinin boğulmasına batı sessiz kaldı. Yunanistan’ın Ege adalarına çıkan mültecileri darp edip değerli eşya ve paralarını almasını, botlarını patlatıp geri itmelerine karşı Haçlı dünyası kadeh tokuşturup timsah göz yaşı döktü.

 

-Putin’in Ukrayna işgalindeki başarısızlığın altındaki en önemli gerekçe Ukrayna’yı Suriye’deki gibi rahat bombalayamaması, dökülecek Yahudi ve Hıristiyan çocuklarının ve kadınlarının kanları karşısında Haçlı zihniyetinin tepkilerinden çekinmesinden başka bir durum değildir.

 

-Rus ordusu Ukrayna’da istediği havadan ağır bombardımanla kıyım yapamıyor. Zira, Rus askerleri kendi dindaşlarını bombalarken rahat değiller. Bombalanmak istenen Ukrayna şehirleri ve vatandaşları olunca batı ve emperyalizm adeta etle tırnak oldu.

 

-Şimdi anladınız mı; ABD Irak’ı işgal ederken neden hızla sonuca gidip başarılı olundu. Rusya, Suriye’de neden başarı elde edip Suriye vatandaşlarının ülkeyi terk etmelerini ve demoğrafik yapıyı istediği gibi hızlıca değiştirdi. Ruslar ve İran’ın insafsızlığı Esed rejimini desteklemeyen Türkmenleri, Arapları, Kürt’leri ağır bombardıman altında komşu ülkelere zorunlu göç ettirdi. Bunların nedeni bu ülkelerdeki insanların mezhepleri, dini inanışları ve Müslüman oluşlarıdır.

 

-Uluslararası medya, Suriyeli mültecileri dini inanışlarından dolayı kendilerine maliyet görürken; güvenlik ve istikrar için ise bir tehdit gördü. Aynı medya, Ukraynalı mülteciler konusunda insani boyuta vurgu yapıyor.

 

-Yeryüzünde batının gizli ajandasında İslam düşmanlığı hep vardı. Hiçte bitmeyecek... Müslümanlar kendi aralarında didişmekten, batının ektiği fitne tohumları ile uğraşmaktan, iç birliğini sağlamadan bir türlü kendi dayanışma ve birliklerini kuramıyor...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?