USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“NÜKLEER BAŞLIK HAYALİ OLAN BİR AJANDA”

28-12-2022

-Küresel arenadaki güç odaklarının yıllardır "nükleer silahsızlanma" anlaşmalarının hepsi, müslümanları uyutma algısısından ibaret kocaman bir yalan… Bugün İslam ülkelerinin Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde nükleer başlık taşıyan nükleer silah ve nükleer başlık taşıyan füzeleri olsaydı; emperyalistler ülkemizde, sınırlarımızda cirit atabilir miydi ? Bu gün Yunanistanın, Ege ve Akdenizde kendisini dev aynasında görüp efelenmesi ABD’nin “ben arkandayım” kışkırtmasından başka bir durum değil.

-Artık biran önce uzun menzilli nükleer başlık taşıyan füze ve rampaları TSK envanterine kazandırılmalıdır. Günümüzde kendisini Dünyanın jandarması gören, Küresel şer güçlerine özgüven sağlayan neden sahip oldukları nükleer silahlardır.-Yıllardır teröristleri besleyip himaye eden, vekalet şavaşlarıyla islam beldelerini ve sınırlarımızı kuşatmakta olan "kuzu postuna girmiş “küresel şeytanları” tanıyoruz. Yakın bir gelecekte, bir gece ansızın hesap soracağımız unutulmasın. Türkiye'nin elde ettiği yüksel teknoloji, ağır sanayimiz, savunma sanayimizdeki inanılmaz başarılar ve projeler karşısında, Türk Cumhuriyetlerinin ve İslam Aleminin umudu olduğumuzu gören Batının korkusu arttı.

-Sözde stratejik ortaklık safsatası ile ABD, NATO, AB gibi teröri finansa edip koruyan şer güçler, biz sizin "iki yüzünüzü" gördük. Vekalet savaşları ve Hibrit savaşları ile PKK-YPG/ Fetö/ Deaş denen terör örgütleriyle Türkiye’yi kontrol edeceklerini zanneden sömürgeciler nihayetinde besledikleri Pkk-Ypg yılanı tarafından Paris’te sokuldu. Bunlar daha iyi günler…-Ulvi değerleri için şehadete koşan Mehmet'çikler, bizim rahat uyumamız için değil; Artık uyanmamız için şehadete yürüyor. Uzun soluklu ihanetlerin kısa soluklu mücadelesi olmaz. Ordusu savaşta olan bir milletin muhalefeti; emperyalistlerle işbirliği içinde olamaz. Olsa olsa hain olur.

-ABD, Ortadoğu'daki projelerini hayata geçirme isteğini sorgulamayacak, kendine itaat edip kullanacağı, taşeronluk yapacağı yeni partner olarak Yunanistan’ın tasmasını tuttu.-Küresel arenada hızla gelişip söz sahibi olan Türkiye 2002'de iktidar olunca IMF'yi kovup, ekonomik bağımsızlığını ilan etti. Savunma sanayindeki "milli projelerle" dışa bağımlılığı ortadan kaldırma yönünde önemli ivme kaydetti.

-2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Türkiye ve "gözü kara" lideri Başkan Erdoğan artık çok oluyor ve durdurulmalı. Önce parti kapatmayla bunu denediler. "Gezi'yle" milletin huzuruna kastettiler. Bu olmayınca "17-25 Aralık Yargı darbesinden medet umdular. Arkasından 15 Temmuz'da Fetö Askeri kamuflaj giyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletin iradesine kastettiler.

-Türkiye'nin, Suriye’de, Libya’da, Karabağ’da bölgesel aktör oluşundan çok ürktüler. Mavi vatanda, Karadenizde kendi enerji kaynaklarını çıkarmaya başlayıp, yıllar önce beton dökülüp kapatılan petrol kuyularının bir bir açılıp milletinin refahına ve milli ekonomiye sunuldukça “RECEP TAYYİP ERDOĞANI’ durdurun diye uykuları kaçıyor.

-Türkiye Cumhuriyetinin önlenemez yükselişi ve Küresel Güç olma yolunda Haçlı zihniyetinin son umudu 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini alarak kendilerine hizmet edecek bir adayı seçtirmeye umut bağlamışlar. Bu nedenle kendi çıkarlarına hizmet edecek tüm enstrümanlarla saldırıyorlar.

-TSK, envanterine uzun menzilli balistik füze ve rampalarını eklediğinde, savunma sanayinde yüzde doksanlara ulaşıldığında, Nükleer başlık taşıyan füzelere sahip olunduğunda; Ülkemize, milletimize, Kudüs'e, Mavi Vatan’a, Ege’ye ve Ortadoğu'ya huzur gelecek.

-Menzili Kızıl Elma olan Necip Türk milleti, Emperyalistlerin kahpeliklerini unutmayacak. Bu millet aç yaşar yaşar; lakin vatansız, ezansız, bayraksız yaşayamaz. Alem-i Nizamdaki şer odakları, 2053 yolunda, “Küresel Güç” olma yolunda, doğum sancısı çeken Türkiye'yi ve onun şanlı evlatlarını durduramayacaklar.

-Asırlardır şer odaklarının tuzaklarıyla meşgul edilen cefakar ve istiklal düşkünü bu asil millet, nihayet 2002’de milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde derin uykusundan uyandı.1994’te Prof. Dr. Necmettin Erbakan’la kabuğunu kırdı. Bu hamlenin meyveleri 2002 yılından sonra, Ak Partinin kuruluşuyla milletin iradesi yönetime geçti.  

-Onlarca engellemeye, entrikaya karşı kendi ağır sanayi hamlesiyle kendi otomoli olan TOGG’u, SİHA,sını, Kızıl Elmasını, Milli Muharip uçağını, füzelerini, denizaltılarını, savaş gemisi gibi nice projelerini hayata geçirdi. Ülkemizde cumhuriyet tarihinde hayal edilemeyen nice rüyaları gerçekleştirdi. Çok güçlü AR-GE çalışmaları meyvesini veriyor. Tükiye dışa bağımlılıkta esaret zincirlerini bir bir kırmaya başladı. -2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri Ak parti ve MHP ile el ele, omuz omuza, milletin hasret kaldığı kardeşliğe, huzura ve refaha ulaşma ittifakıdır.  Bu ittifak milletin yıllardır özlemini bekletip hayal kurduğu kenetlenmeyi, iri olup bir olmayı, düşmana karşı daha diri olmayı sağlayacak bir milli ittifaktır.

-İçte ve dıştaki şer odaklarının endişelerini anlıyorsunuz dimi: Neden bu kadar tedirgin olduklarını... Haçlının, Emperyalizmin, Siyonizm’in verdiği tepkiler hep aynı.

-Hizmet üretemeyen, toplumun beklentisine karşılık veremeyen, nefret ve çatışmadan beslenenler kaybetmeye mahkumdur. Hak’kın ve halkın gerçeklerini göremezler. Ulusal ve uluslararası medyaya çıkıp “atarlı demeçlerle” gündem oluşturma günleri artık geçti.. 2023 seçimleri milletin iradesiyle taçlandığı gün içteki ve dıştaki hainler kuduracak, küresel şer güçlerinde hevesleri kursaklarında kalıp diz çökecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?