USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VATANDAŞI OLMAK”

13-01-2022

-Bu ihanete karşı şehit kanıyla sulanmış bu cennet vatanda yaşayan Aziz ne Necip Türk milleti tek yumruk olup tepkisini göstermeliydi. Daha üç şehidimiz ebedi istirahatgahına uğurlanalı kısa bir zaman oldu. Lakin şehidin katilleriyle işbirliği içinde olanlara Ve onların TBMM’deki siyasi sözcülerinin ihanetine cılız bir tepki dışında ses çıkaran yok. Anaların, eşlerin, evlatların, babaların yüreğine kor ateş düşmüş; vatan evlatları hain bir pusuya diz çöktürülmüşken bu acıyı hissetmeyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamaz. Şehidimin katline sessiz kalan yıkıma destek olandır. Türkiye’de dahili ve harici Demokratik olmayan aktörler var. Ve bu aktörler Milli iradeyi ve ülkenin milli güvenliğini bile isteye uçuruma sürüklüyor.

 

-Vatanı bölme eylemleri tüm hızıyla sürerken siyasi hırs ve istikbal uğruna bu terör örgütüne ses çıkarmayanlar, onlarla birlikte yürüyenlere lanet olsun. Katledilen bir hayvan bile medyada daha fazla ilgi görürken; şehitlerimize hak ettiği saygıyı, değeri göstermemek bir gaflettir, dalalettir, anayasal düzene ihanettir. Vatanın tüm kaleleri ve cepheleri iş ve dış mihraklarca cebren işgal edilmek istenmektedir. Yere batsın gözü kör edip, aklı esir alan siyasi istikbal hırsıyla soluyan timsah gözyaşı döken politik aktörlere...

 

-Vatanı olmayanın hangi siyasi ikbali olabilir. Ne yazık ki millet olarak sorumluluklarımızdan uzaklaşıyoruz, toplumdaki gafil aktörlere aldanıyoruz. Vatanı bölme projesi hızla ilerliyor. Bayrağı bayrak yapan, milleti millet yapan, toprağı vatan yapan, din ve devlet unsurları göz göre göre katlediliyor. Kutuplaşan, birbirinden nefret edilen, yalan ve manipüle haberlerden beslenen, iradesini sosyal medyanın kirli bilgilerin akıntısına kaptıran, toplumda statü elde ettiğini zanneden zavallılar var. Azgın, şuursuz ve şükürsüz bir toplum milli ve manevi değerlerini kaybeder. Sağduyulu Türkiye Cumhuriyetinin şerefli ve vakurlu evlatlarının artık gerçekleri görme ve uyanma zamanı geçiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?