USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İstanbul Spor Galibiyeti Sivasspor’a nefes aldırdı

26-12-2023

          Merhaba değerli dostlar, haftalardır Sivas sporun evinde bir türlü galibiyet alamamış olmasını oynadığı futbolun ve oyuncu performansının sahaya ve skora yansıyamamasını hep eleştirip dururduk.
         Yönetimin her türlü davet ve gayretlerine, taraftar gruplarının spor kamuoyuna ‘’Tribünlere birlikte gidelim’ ’çağrışımın yeteri kadar karşılık bulamamasını hep yazdık çizdik konuşup paylaştık.
        Ligde en alt sıralarda bulunan İstanbulspor karşılaşmasında bunu hep birlikte bekler olduk fakat yine de gerekli sayıda bir taraftar kitlesini göremedik. Bazı sporseverler bizlere’ ’Siz spor basını hep bizleri eleştiriyorsunuz ama yönetimi hocayı hiç eleştirmiyorsunuz ‘’şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar bazı haklı gerekçeleri olabilir.
         Fakat değerli dostlar bizler her zaman yapıcı çözüm üreten kazanım gerektirecek eleştirelimizi hep yapıyoruz, haklısınız  evinde bir takım olanaksızlıklar şansızlıklar, hakem hataları, sporcuların tekin becerilerinin yetersiz olasından istenilen galibiyetler bir türlü  alınamıyor, hocanın bazı  müsabakalarda oyuna müdahalede yetersiz kalması, teknik ve idari konularda.
         Bu şehrin takımı olan Ülke futbolunun marka değeri konumunda olan Sivasspor’un vazgeçilmez unsurları olan sizlerin bu takımı sahipsiz bırakmamanız gerekir
    Yönetim kurulu başkanı Mecnun Ot yakmaz ve basın sözcüsü Gökhan Karagöl yapılan hakem hataları nedeniyle yaptıkları basın açıklamalarından sonra TFF disiplin kurulu tarafından ceza verilme sinide çok garip ve tuhaf bir karar olarak görüyorum. Bir hakem takımın kaderi ile oynuyorsa o takımın yönetimi de elbette açıklama yapacaktır. 
         Hani diyoruz ya ‘’bu takımın bu şehrin sahibi yok ‘’ şeklinde bu şehrin ve bu takımın sahibi sizlersiniz buradaki bütünü tamamlayan ise yerel yönetim siyasiler ve biz basın mensuplarıyız
         İstanbul spor karşılaşmasının ilk yarısında her iki takımın vasat futbolunu izledik doğrusu Sivas spordan istenilen bir performans göremedik yapılan tüm hamleler ise oyunun son bölümüne kadar hiçbir aksiyon sağlayamamıştı doğrusu.
    Son bölümde müsabakanın son kontra atağında Sahanın yıldızı sayılabilecek oyunculardan Rey Manaj akıllı bir soğukkanlı davranışıyla topu ağlara göndererek takımına rahat bir nefes aldırmış oldu 
        Kötü futbolla alınan bu tek gollü galibiyet ve üç puanla ligde bulunduğu konumunu daha iyi yere getiren Sivas spor ‘ da önümüzdeki transfer günlüğünde bazı mevkilere takviye yapılması lazım.
          Bu konuda açıklama yapan basın sözcüsü Gökhan Karagöl ‘’ Biz yönetim olarak bu konuları değerlendirip nerelere nasıl bir ilave yapacağımızı hocamızla görüşüp karar vereceklerini taraftarımızın Sivas ve Sivas sporseverlerin takımlarını desteklemeleri çağrısını da yenilemiş’’ oldu.
    Önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda Kayseri sporla devamında 10 Ocak Çarşamba günü 4 Eylül stadyumunda Galatasaray’la karşılaşacak olan Yiğidolar buradan alacağı puanlarla umulan ve beklenilen bir galibiyet alacağını umut ediyorum.
    Özellikle haksız gerekçelerle ertelenen Galatasaray spor karşılaşmasına tribünleri sahipsiz bırakmamanızı diliyorum.
    Yeni yılın size ve ailenize sevdiklerinize sağlık, huzur, mutluluk barış ve esenlikler getirmesini diler saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
    Görüşmek dileğiyle efendim. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?