USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kasımpaşa Spor karşılaşma öncesi-Bal Ligi Temsilcimiz den Evinde 1 Puan

19-10-2023

Merhaba dostlar Evet, EMS Yapı Sivasspor’un Pazar günü 4 Eylül Stadyumunda Kasım paşa spor karşılaşması öncesinde spor kamuoyunda şehirde yaşamını idame eden birçok spor sever dostlarımızla bugüne kadar gelinen ve alınan puanlar oynanan futbolu zaman zaman sizler gibi bizde konular soruldukça paylaşıp duruyoruz haliyle.

     Faşit İsrail’in Filistin’in masum insanlarına saldırarak katliam yapması bir anda gündemimiz dolaysıyla konumuz o insanlar olmuştur alçaklar bu vahşi katliamın hesabını bir gün vereceksiniz

    Şehirde o eski heyecan ve coşkunun olmadığını görmek ve duymak elbette bir spor adamlarını üzdüğü gibi sanırım sizleri de üzmektedir. Tribünlerin içler acısı yokları oynayan taraftar sayısını gördükçe üzülmemek mümkün değil.

    EMS Yapı Sivasspor da ligin başında diğer takımlarda olduğu gibi inişli çıkışlı grafik çiziliyor ama bu da doğal bir durum. Metropol illerin takımları bile (milyon liralar harcamasına rağmen ) puan kaybı yaşıyor.

     EMS Yapı Sivas sporda takımın tamamına yakınını değişmiş olması uyum sürecinin uzaması, sakatlıkların uzun olması vs kadronun henüz yerleşik düzene geçememesi bütün bunların yaşanması da doğal olarak yaşanıyor.

    Çok önemli başarılar elde etmiş bir takım Futbolun sürükleyici unsurlarından biri olan sizin takımınızın sahada taraftar açısından yalnızları oynamaması lazım değerli dostlar.

     Sürekli yazıp çizip, konuşuyoruz her platformlarda bunları dile getiriyoruz ama stadyuma müsabaka geliyorum tribünlere bakınca yine aynı tabloyu inşallah bu karşılaşmada görmemiş olurum.

Bakın Sivasspor’dan Yunus Emre Konak ve Emre Gökay’ın Avrupa futbolunun 2006 doğumlular arasında en iyi 60 oyuncu arasında girmesi tesadüf değildir. Gurur verici bir olay gerçekten sizlerin olması sahada onlara psikolojik ve biyolojik güç sağlayacaktır.

   Bölgesel Amatör ligindeki tek temsilcimiz olan Kangal Termik spor evinde oynadığı ilk karşılaşmasında golsüz berabere kalarak bir puanla yetinmiş oldu. Müsabakaya Kangal ilçesinden oldukça sporseverlerin gelerek tribünlerde takımlarını heyecanlı bir şekilde desteklemesinde ayrı bir heyecandı gerçekten bravo devamını dileriz.

      Aynı müsabakada iken diğer sahada oynanan 1.amatör küme Altınyayla-Volkan spor müsabakasını da izledim Volkan spor 14,15 yaş grubundan kurulu geleceğin yıldızları diyebileceğim yaştaki sporcular idi. Altınyayla’da tek tük gençleri gördüm fakat o çocuklara gereğinden fazla yıpratıcı onları kırıcı yüklenmeler de yapılmaması daha iyi gelecek hazırlamış oluruz.

   İlçe takımlarımızın da uzak yerlerden buralara gelip faaliyetlerde bulunması amatör spor adına gençlerin oralarda bulunması da ayrı bir önem arz etmektedir onların sahaya çıkması bile spor adına güzel şeylerdir.

     3.Ligdeki diğer bir temsilcimiz olan 4 Eylül Futbol A.Ş Er bağa spor karşılaşmasını izledim taraftarlarımız burada da yoklardı Belediye spora olan kızgınlıklarından dolayı gelmiyor olabilirler ama yeni bir yönetim yeni bir takım son dakikalarda takım ve yönetim oluşturulduğu için toparlanma süresi biraz zaman alacak gibi. Sürekli puan kaybetmesinden dolayı gelmiyor olabilirsiniz ama bu takımda bu şehrin takımı umarım kısa zamanda toparlanacaktır.

        Kasımpaşa spor karşılaşması için ‘’!Minik yiğidolar takımına sahip çık’’ projesi kapsamında öğrencilerimizin tekrar bu karşılaşmaya gelip gelmeyeceklerini M.E.M. bu konulardan sorumlu Şube müdürümüz Resul Çatak hocama sorduğumda ‘’İsmail hocam birler aylık planlama yaptığımız için bu karşılaşmaya değil diğer karşılaşma için Vali beyin talimatları doğrultusunda planlamamızı yaptık .  Müsabaka saatlerinin geç açıklanması bizleri bazen zor durumda bırakabiliyor’ ’dedi oda yayıncı kuruluşun iklim şartlarının ağır geçtiği olan Sivas gibi illeri de düşünmediğinden kaynaklanmaktadır gece saatlerinde öğrencilerin kar ve yağmur soğuk olunca ister istemez zor anlar yaşanabiliyor.

      Emek ve katkılarından dolayı M.E.M ve diğer şube müdürlerine okul müdürlerimize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ederim.

           Görüşmek dileğiyle efendim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?