USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor Minik Yiğidolarla Taraftarları ile Gülen taraf oldu

26-02-2024

Merhaba değerli dostlar Aydınlık günlerle yeni güne merhaba, biliyorsunuz konumuz gündemimiz ortak spordaki ortak paydamız, marka değerimiz EMS Yapı Sivas spor olunca her konuşmalarımızın başında Sivasspor sorusu hepinize geliyordur mutlaka.

     Evet, EMS Yapı Sivasspor Pazar günü 4 Eylül Stadyumunda havanın bir bahar güneşi gibi tribünlerin minik yiğidolarla,  taraftarların yerlerini aldığını görmek mutlu tablolardan biriydi gerçekten.

      Vali Yılmaz Şimşek, Belediye başkanı Hilmi Bilgin ve İl Milli Eğitim Müdürü ile yapılan toplantılarda minik yiğidoların müsabakaya getirilmesi, yerel yöneticilerle tartışılmıştı.

       En son Belediye başkanı Hilmi Bilgin’e Kombine alınması sorusu sorulunca sporsever Başkanda binin üzerinde kombine alınacağını söylemesi spor camiasında memnuniyet yaratmıştır. Hilmi başkan sporun her platformunda desteğin açıklayarak pratikte de her katkıyı sunmuştur.

      Müsabaka öncesi  Minik yiğidoların taraftar dernek ve gruplarının stadyumdaki tezahüratları sahaya yansıyan bir biyolojik güç ve destek oluşturduğunu basın camiasından değer verdiğim güçlü kalemi ile desteğini ortak paydasını hiçbir zaman esirgemeyen  gazeteci yazar kardeşim Şeref Kaya ile sürekli birlikte izler ve paylaşımlarda bulunur ve değerlendirmelerimiz olur. Bu karşılaşma için de ilk yarıda pek mutlu bir tebessümüz olmadı,

      Sivaslı Gökçen Kayanın olağan üstü bir refleksle skoru 0-1 getiren golünden sonra Sivassporda bir panik havası başladı ondan önce Bartuğ’un ikili mücadele sonucu sakatlanıp çıkması da var olan sistemde de değişikle gidilince oyuna pek fazla dahil olamayınca biraz olsun sahada zorlandık Şerefle acaba acaba gibi mırıldanmalarımız oldu ama fena bir takım olmayan Pendik spor karşısında bu direnç ve tribünlerle alacağımıza inanıyorduk doğrusu.

     İlerleyen dakikalarda Bartug’un yerine giren sahanın yıldızım olan Charisis’in ara pasına dalan Menig soldan sert vuruşla skoru 1-1 yapan golü atarak soyunma odasına bu sonuçla gidilmesini sağlamış oldu.

      İkinci yarıda toparlanan bir Sivas spor vardı sahada  sağlı sollu kontra ataklarla kenar ortalarla oyuna giren Sivas spor sol çaprazdan Menig’in topuna güzel bir  kafa ile skoru 2-1 getiren golünü atan Caner Osman paşa oldu.

     Bu skor sahadaki hamleleri gündeme getirdiğini gördüm  sahada bir ileri iki geri sporcu olan CLİNTON yerine  Emrah, Aktaş’ın yerine  Poungoıras, Menig’in yerine  Camara, Harisisis’in yerine ise Koita girerek sahadaki takım oyunun başladığını  Pendik sporda  ise savunma ve hücumdaki takviyeleri skoru değiştirmek için yeterli olmadı  Star oyuncu Rey Manj Charisis’in pası ile skoru 3-1  İbrahim Akdemirin pası ile son anda oyuna giren Koita2ın  güzel golleri ile Sivasspor,4-Pendik spor 1  oldu. Sivasspor ikinci devrede iyi transferler yapan Pendik spora çok kırktık pozisyonlar veresede ikinci yarıda attığı güzel gollerle skoru lehine çevirmesini bildi

   27.Haftanın bitiminde    Müsabaka sonrası minik yiğidoların taraftarların sporcuları tribünlere çağırarak takımı heyecan ve yarattıkları coşku ile sahada kalmalarını sağladılar.

Önümüzdeki Cuma günü akşam 20.00 de Kasımpaşa spora konuk olacak Sivasspor bu moral ve motivasyonla puan ve puanlar getireceğine inanıyor başarıların devamını dilerim.

                        Görüşmek dileğiyle efendim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?