USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Ali Şaşal Milli Takıma Seçilmelidir. Sivas spor dan Sevgililer Günü Daveti

13-02-2024

Merhaba değerli sporsever dostlarım, günlük yaşamının büyük bir bölümünü Sivasspor dolaysıyla sporla ilgilenenler için Sivas spor yönetiminden bugün 14 Şubat sevgililer günü olması münasebetiyle tüm sevenleri taraftarlarını Oğlu kızı, torunu kardeşi babası Annesi sevgilisi Ve Sivas spor için bu günün anısını ve yarının galibiyetleri ve güzellikleri için birlikte kutlamak amacıyla yaptığı  davet le bir ilki yapmış oldu.

           EMS Yapı Sivasspor yeni yönetimle birlikte Yaptığı Teknik ve idari yapı değişikliği ile birlikte Bülent Uygun hocanın takımın başına gelişinden bu yana sporseverlere, taraftar gruplarına kısaca halka iyi dokunan bir teknik direktör unvanına sahiptir.

     Sivasspor TZK Karşılaşmasından zayıf rakibi Konyaspor’a karşı yeterli performans gösteremeyerek elenmesine şaşırdım doğrusu.

        Kupayı geride bırakarak ligde tutunma mücadelesinin ötesinde yapılan takviyelerle sahadakilerle birlikte alternatifli bir yedek kulübesinin yaratılması da Sporseverlerin tribünlere çekilmesi anlamında önemli mevkilere yapılan transferler bir umut ışığı doğurmuştur.

        Pazar günkü Rize spor karşılaşmasına gelince Sivasspor da sakatlıklar vs olunca rakibinin oynadığı futbolu ve sistemine bakınca savunma Bülent hocanın ağırlıklı çıkması doğru bir tercihti.

    İlerleyen bölümlerde sahadaki savunma ve hücumdaki hamlelerle bu sistemler rakibe sahaya göre farklı değişiklikler olunca Sivasspor oynadığı futbolu ile normalin üzerine çıkamadığı bir karşılaşmada rakibin baskısını görmek mümkündü.

     Çünkü topla oynamaya bakarsanız Rize 61 Sivasspopr sadece 39, diğer karşılaşmaların büyük bir bölümünde de bu göstergeyi çok fazla geçemediğimiz görüldü. Fakat ilk yarıda Sivasspor  iki pozisyonda gole çok yaklaştığı ve rakibin eksildiği bir anda  bunları değerlendiremedi.

    Nitekim ceza alanına yakın bölgede kazanılan faul atışını ölü topların yıldızı Rej Manaj harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1.0  Buna karşı rakip takımda kale alanında çok sık görünerek pozisyonlar yakaladı fakat kalesinde devleşen Ali Şaşal gole imkan vermedi.

     Ali Şaşal Türkiye’de süper ligin en başarılı kalecilerinde biridir Milli takımın değişme kalecilerinden biri olmayı hak etmiştir. Bravo Ali Şaşal bunu Bir taraf yani Sivas spor taraftarı gibi söylemiyorum tarafsız bir spor adamı olarak bunu söylüyorum.

    Kaptan Uğur Çiftçi de son oynadığı Sivasspor-Rize spor müsabakasına 200.cü karşılaşmasına çıkarak bir ilki yaşamıştır kendisini ve takım arkadaşlarını tebrik eder nice aydınlık yarınlar dilerim.

      İkinci yarıda her iki takımda hücumda ve merkezde yaptığı hamleler sonucu değiştirmeye yetmedi sahada buna izin vermeyen tek bir  kişi vardı ki altı net gollük topu kalesine kapatan Ali Şaşal vardı 58. Dakikada hakemin yanlış penaltı kararı ‘’Var’dan dönünce  müsabaka Rei Manaj’ın attığı golle 1-0 Sivasspor’un galibiyetiyle son buldu.

      Bu karşılaşmada yeni transferlerden Azizbek,Menig ve Caktas da müsabakanın son bölümünde  sahada yer aldılar. EMS yapı Sivasspor haftaya Cumartesi günü  saat,16.00 da Hatayspor deplasmanına çıkacak  bu hava ile bu kadar tarafatar ve spor kamuoyu desteğini arkasına  alarak buradan aynı heyecan ve coşkuyla puan veya puanlar getirrecegine inanıyorum.

     4 Eylül Futbol kulübü deplasmanda oynadığı Bornova spor karşısında 1-0 lık mağlubiyetle sahadan puansız ayrıldı. 20.hafta kendi sahasında Pazar günü Büyük çekmece Tepecik sporla karşılaşacaktır. Fakat zaman daralıyor ateş hattından çıkmak için evinde puan kaybı yaşamaması aynı zamanda alt sıralardan kurtulması lazım.

    NOT: Sivas spor sevenlerinin, insana en büyük yatırım yaparak  sevginin ve hoşgörünün sahibi olan siz değerli dostlarımın arkadaşlarımın sevenlerimin,  eş dost ve yakınlarımın sevgililer gününü kutlar,Saglık,mutluluk barış ve esenlikler dilerim.

            Aydınlık yarınlar sizlerin olması dileklerimle

                                                                        Görüşmek üzere efendim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?