Pazartesi EMS Yapı Sivasspor-Trabzonspor - Finali İçin Lütfen Tribünleri Sahipsiz Bırakmayalım - 4 Eylül Futbol Kulübünde Bir İvme Var

İsmail Dursun

6 ay önce

Merhaba Değerli Dostlar EMS Yapı Sivas spor ve 4 Eylül Futbol Kulübü gibi profesyonel ligde iki takımla İlimizi futbol da temsil ediyorlar Sivas spor konusunu her nereye gitseniz veya bulunduğunuz ortamlarda sürekli ‘’Ne olacak bu Sivasspor’un hali’’ gibi sorulara muhatap oluyorsunuz ardın dan 3.ligdeki diğer temsilcimiz ile başlıyoruz spor sohbetlerimize. 

      Konu dönüp dolaşıp taraftar ve teknik ve idari yönetim konularına değerli dostlar Sivas sporda yeni yönetim elinden geldiği kadar  tüm liglerde yaşanan ekonomik krizlere rağmen parasal sorunlarını zorluklara rağmen çözüm üretiyorlar.

      Fakat çok enteresandır Sivasspor karşılaşmalarına her fırsatta gelip tribünlerde yerini alan dostlarımızı tenzih ediyorum. Birçok karşılaşmalarda önemli zorluk derecesi yüksek olan müsabaka olmasına rağmen taraftarların gerekli ilgiyi göstermediklerini görüyorum.

   Gerçekten üzücü bir tablolarla karşılaşıyor olmamız biz spor adamlarını çok ama çok üzüyor avdet edenleri tenzih ediyorum Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Bey’in ücretsiz bilet almasını beklemeyelim her fırsatta tribünlerde birlikte olalım çağrılarımızı yineliyorum.

   27.11.2023 Pazartesi saat:20.00 de 4 Eylül stadyumda bu önemli final müsabakasında beraber olalım ki kazanan bu toprağın bu Ülkenin Türk futbol Milli takımına kazanımlar sağlayan Cumhuriyet şehri olan Sivas ve Sivasspor’a geçmişte olduğu gibi bugünde yârinde olan katkılarınızın devamı olması birçok önemli atılımı gerçekleştirmiş olursunuz

    Evet, evinde beklenen futbol performansını gösterememiş olsa da futbolunda bir ivme görüyorum final vuruşlarını yapamıyor olunca talihsiz bir puan kayıpları yaşanınca sizlerde kızıp tribünlerde sesinizi yükseltemiyorsunuz karamsar olmayın Pazar Günü saat.14.00 de Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda 4 Eylül Futbol AŞ.- Silivri spor karşılaşması için de ilgi gösterirseniz bu takımda Sivas’ın diğer bir takımıdır evet geçmişte bir takım sorunlar yaşandı ama sonuçta bu şehrin takımı ve kulübüdür.

       Belediye Kulübü devrettikten sonra son dakikalarda zar zor toplama sporcularla lige katılım sağladılar.  Birkaç müsabakadan sonra izlediğim kadarıyla oynanan futbolda bir ivme yakaladıklarını toparlandıklarını görüyorum bu müsabakada onlar için bir çıkış ve tırmanma olacağını düşünüyorum.

     Belediye spor müdürü Davut Aşık beye neden böyle spor tesislerinin spor kazanımları için verilmemesi konuları gündemde şeklindeki soruma şunları söyledi’’ İsmail hocam teşekkür ederim fakat biz bahse konu olan ilgili kulübümüze burada barınma istekleri hariç her konuda sahamızı tesislerimizi açıyoruz, Biz Belediye olarak Amatör ’ün dışında bu tür istekleri yerine getireme olanağımız yoktur bildiğiniz gibi bu spor sezonu içinde Amatör spor kulüplerimizin başkanımızın talimatları ve Encümen kararıyla her türlü malzeme ve ekonomik imkanlarımızı seferber ettik etmeye de devam ediyoruz ''dedi

     4 Eylül Futbol kulübümüzle istişareler yapıp onların bu tür sorunlarına yardımcı oluyoruz bu şehrin takımlarına elbette olacağız, dedi.

      Çünkü spor yöneticiliği bilimsel ve toplumsal bir görevdir. Nedeni ise spor çeşitli özellikleriyle başlıca bir kurum olduğu gibi spordaki bir iletme sanayinin dolaysıyla sosyal ve kültürel kalkınmanın temel ögelerinden ve güzelliklerinden biri oluşundandır.

  Buda ilimiz ve Ülkemiz açısından geleceğe dönük yatırımların kazanımların spor tasarımlarının bir aksiyonudur.

   Her zaman söylerim bir yerel yönetici bulunduğu  ilde veya yörede görüş,beceri ve davranışları sporumuzu olumlu veya  olumsuz yönde etkilemektedir.

    Bu anlamda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in profesyonel ve amatör spora yaptığı büyük katkı ve emekleri gerçekten yadsınamaz boyuttadır tüm Taban birlikleri spor Kulüplerinin yardımlar konusunda ilk uğrak yeri her zaman Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve yardımcıları olmuştur.

     NOT: Geçtiğimiz Hafta sonu Gaziantep’te yapılan kulüpler arası büyükler Halk Oyunları yarışmasına katılarak Türkiye 3.sü olan Yüce yurt spor halk oyunları takımını kutlar başarılar dilerim.

          Müsabakalarda tribünlerde buluşmak ve coşmak dileğiyle

                            Görüşmek üzere efendim.

YAZARIN DİĞER YAZILARI