Şimdi Sivas spor Zamanı Dostlar - Tribünler Sahipsiz Kalmasın lütfen

İsmail Dursun

9 ay önce

Merhaba değerli spor sevenler dolaysıyla Sivas’ta yaşamını idamede eden tüm dostlara merhaba; bildiğiniz gibi tatil sezonu olunca her hangi bir yerde de olsanız Sivaslı veya spor dostu biri ile sohbetiniz olunca gündeminiz dönüp dolaşıp EMS yapı Sivasspor’a geliyor.

        Kapma Gitti, kamptan geldi şunlar gitti, bunlar geldi vs gibi paylaşımlarla Sivasspor’un buna göre önümüzdeki spor sezonundaki başarı grafiği nasıl olacak tartışmaları derken müsabaka arifesine gelindi.

          Evet, o haftalar artık geride kaldı gelenler geldi bundan sonrada gelen giden olacak ama bu takımın sahibi siz taraftarları olarak merak ettiğiniz heyecanla beklediğiniz günlere kadar geldik degilmi?.

      EMS Yapı Sivasspor –Yılport Samsun spor karşılaşması hazırlıklarının son aşamasına gelindi yârin müsabaka heyecanı Pazar günü  saat:19.15 de ise canlı  bir müsabaka anını yaşayacağız birlikte  sizlerin her zaman olduğu gibi tribünleri sahipsiz bırakmayacağına inanıyorum.

       Değerli dostlar sosyal medyadan bazı arkadaşların transferler konusunda çok eleştirilerini okudum transferler evet beklediğimiz gibi olamadı ama bunu devam edeceğini kulüp başkanı Mecnun Ot yakmaz’’ Hiç kimse merak etmesin istedikleri transferleri eksik olan mevkilerimize hocamızın isteği doğrultusundan yapacağız ‘’şeklinde açıklamalarını sanırım okudunuz.

       Ben her zaman söylerim’ ’başlamak başarmanın yarısıdır’ ’şeklindeki söylemim gerçekten bu müsabakada sizlerle herkesle tribünlere avdet edersek sahaya sporcularımıza büyük oranda bir direnç sağlamış olacağız.

    Kulüp başkanı Mecnun Ot yakmaz da yaptığı açıklamada’’ Kombine ve forma satışlarının çok az satıldığını gurbetçilerimiz inde Memleketimizde oldukça yoğun olmasına rağmen bu talebin azlığından şikâyet ederek tüm dostlarımızı tribünlere beklediklerini’ ’dile getirdi

     Transferlerin önümüzdeki süreç içinde yapılacağını bundan kimsenin karamsar olmamasını belirterek sporseverlerimizin biraz sabırlı olmalarını söyledi. Evet, âmâ sürükleyici netice adamlarının belli mevkilere alınması halinde ilgi ve talebin daha fazla olacağını tahmin ediyorum.

     Ligden dört takımın düşeceği uzun bir maratona başlayacağız bu yolda emin adımlarla yürümemiz ve ona göre emin adımlar atarak taraftarlarımızı küstürmemek ,lazım yerel yöneticilerimiz Sivil toplum örgütlerimiz, sporun taban birliklerimiz zaten EMS yapı Sivasspor’ın vazgeçilmezleri olmuşlardır. iyi diyaloglarla  her türlü engeller aşılacaktır.

      Yeni yönetim gayet güzel bir başlangıçla kulübün ve sporculara olan tüm borçlarını ödeyerek müsabaka öncesi iyi bir isteklendirme başlatmıştır.  

Mecnun Ot yakmaz’’ Laik sosyal hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl anısına uygun bir şeklide görkemli bir Cumhuriyet kupası turnuvası düzenleyeceklerini belirtti.

       Bu müsabaka çok önem arz etmektedir neden ve niçin olduğunu sizlerde biliyorsunuz o nedenle ben diyorum ki’ ’Bu müsabaka kaçmaz ‘’  Pazar günü 4 Eylül Stadyumu tribünlerinde sizlerde yerinizi alırısınız umarım.

                                                             Görüşmek dileğiyle efendim

YAZARIN DİĞER YAZILARI