BU HAL BÖYLE GİTMEZ ! BU SAPKINLIK KABUL EDİLEMEZ !

Uğur YILDIRIM

4 yıl önce

- Toplum değerlerinin, gençliğin yaşantısının; LGBT ahlaksızlığıyla kirletilmesine, inanç değerlerimizin ayaklar altına alınmasına ne kadar tahammül gösterilecek. Lut ve Semûd kavmini özendiren LGBT sapkınlarına artık dur denilmeli. Müslüman mahallesinde bu kadar fütursuzca salyangoz nasıl satılır.  Ahlaki değerleri dip yapmış bir toplum uzaya gitse ne olur, gitmese ne olur. Böyle oluşumlar insanlık için saygı gösterilecek bir hak olmamalı. Bu gidişatın sonu zürriyetsiz, inançsız, karaktersiz bir topluma hizmet etmekten ne kadar öteye geçebilir ?

- Kainatı yaratan Yüce Allah, insanoğlunu genetiği gereği dişi ve erkek olarak yarattı. Bunların dışında üçüncü bir cinsiyet olarak yaratılan bir insan yoktur. Nihayetinde kainatın dengesi kadın ve erkek üzerine Cenab-ı Allah tarafından dizayn edilmiştir.

- Hz. Adem´den (as) itibaren zaman ilerledikçe bazı kavimler ve insanlarda sapkınlık hasıl oldu. Allah´ın haram kıldığı davranışları ve ilişkileri yaşamaya başladılar. Bu sapkınlık zamanla öyle bir hal aldı ki; Günümüzde Allah´ın yakıştırıp layık gördüğü cinsiyetleri beğenmemeye, yüce yaratıcıya karşı isyana sürükleyecek bir hale geldi.

- Genetiği değiştirilmiş GDO´lu sebze ve meyve misali LGBT hastalığı almış başını gidiyor. Bu sapkın davranışlara finans sağlayarak toplumun huzuruna kasteden, masumiyet karinesine büründürülmüş LGBT´lileri, STK olarak sunanların niyeti ortada... Dizilerde bu sapkın ve ruh hastalığına dönüşen ilişkileri özendirecek senaryolarla bu ahlaksızlığı sanat diye millete sunmak akıllara ziyan. Zaman içinde görsel ve işitsel medya ile toplum uyutuluyor. Artık çoğunluğun bu kepazeliğe itirazı yok, kamuoyu alıştırıldı. Tepki verilemez oldu...

- Türkiye pazarına 2016´da giren ve 1,5 milyon ünlülerle gizli reklam anlaşması yapan; Amerikan sermayesinin ürünü dijital yayın platformu Netflix, gençleri dizi-film yoluyla LGBT ve uyuşturucu sapkınlığına özendirmeye devam ediyor. Sapkınlığın yuvası Netflix´ten Ramazan ayının ilk gününde LGBT dizisi: Aşk 101!

Gençlere uyuşturucu ve LGBT zehrini aşılama misyonunu üstelenen, ABD merkezli dijital yayın platformu Netflix´in, toplumsal değerleri aşındırmak üzere kurguladığı son yapımı, "Aşk 101" oldu. Türkiye ve İslam düşmanlığıyla bilinen Netflix, Ramazan ayında LGBT dizisini izleyicilerine sunmasına rağmen ciddi bir tepki göremedik.

- Bilhassa sayıları son çeyrek asırda artan Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve Transgender kelimelerinin baş harflerinden oluşan LGBT terimini oluşturan bu zihniyet, kontrol edilemez bir şekilde, insan ırkının geleceğini tehdit eder hale geldi. Batı ve küresel şer güçleri tarafından fonlanıp, sözde sivil toplum kuruluş örgütü haline büründürüldüler. Sözde insani yaşam hakkı kisvesi altında faaliyet gösteren bu sapkın kitle; ahlakı, kültürü ve dini değerleri hiçe sayıyorlar.

- Manevi yönü zayıf olan bireylerin erkeklerin kadına, kadınların erkeğe, erkeğin erkekle, kadının kadınla ahlaksız ilişkiler yaşaması özendiriliyor. Toplumun milli ve manevi değerlerini, insan haklarını gerekçe göstererek katlediyorlar. Allah´a şirk koşan LGBT´liler için ?İstanbul Sözleşmesinin bazı maddeleri? bir nebze sığınacakları bir liman oldu.

- Allah, Hz. Adem´i (as) erkek olarak yarattı. O´na eş olarak da Hz. Havva´yı (as) kadın cinsiyetiyle eş sunup helal kıldı. Onların çocuklarıyla insanlık çoğaldı. Lakin, zamanla Allah insanoğluna verdiği nimetlere nankörlük etmeye, yaratılış gayesinin dışına çakarak Allah´a şirk koşmaya başladılar.

- Tarih sürecinde Allah´ın (CC) haram kıldığı davranışları ve ilişkileri yaşamakta ısrar eden bazı kavimler oldu. Lut, Semûd, Âd, Nuh kavimlerini, Allah sapkınlıklarından dolayı lanetleyip helak etti. Allah Nisa Süresi 1. Ayetinde buyuruyor ki: ?Ey insanlar! Sizi tek nefisten (nefsi vahide) yaratan, ondan eşini (zevc) yaratan ve her ikisinden çok sayıda erkekler ve kadınlar türetip yayan Rabbinize karşı gelmekten sakının.?

- Yine Nahl Süresi 72. Ayette: ?Allah size, kendi nefislerinizden eşler nasip etti. Eşlerinizden de sizin için oğullar ve torunlar oluşturdu. Ve sizleri güzel ve temiz nimetlerle rızıklandırdı. Şimdi bunlar, batıla mı inanıyorlar ? Ve bunlar, evet bunlar, Allah´ın nimetine nankörlük mü ediyorlar ?

- Durum öyle bir hal aldı ki; artık günümüzde tv dizilerinde, sosyal medya mecrasında bu sapkınlıklar ve bu sapkınlıkları topluma enjekte edenler kimsenin olmadığı kadar hür ve korkusuzca bu rezillik yaşatılıyor ve özendiriliyor.

- ?İstanbul Sözleşmesi´nin? Anayasaya uygunluğu bakımından toplumun milli ve manevi değerlerini tehdit etmesi yönünden ?ivedi denetlenip derhal müdahale edilmelidir.?

- Polonya Başbakanı Morawiecki, kendi toplumunda pek çok kişinin İstanbul sözleşmenin hukuk düzenini ihlal ettiğini, ideolojik zemini olduğunu, kadına yönelik şiddetin kaynağını gerçekçi bir biçimde tanımlamadığını ve aile içi şiddet konusunda etkili araçlar sağlıyor? beyanatını verdi.

- İslam´ın evrensel değerlerine ?İstanbul Sözleşmesindeki? doğuştan gelen cinsiyetin çocuklar ve ebeveynleri tarafından daha sonradan istenilirse cinsiyetin değiştirilmesine imkan sağlayan bu tehlikeli hoşgörüsü; toplum için, yaratılış gayesi için, toplumun milli ve manevi değerleri için, sağlıklı bir toplum ve inançlı bir neslin devamı için bir felakete davetiye sunuyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI