“BU SAPKINLIĞA DUYARSIZ KALMAYIN”

“BU SAPKINLIĞA DUYARSIZ KALMAYIN”

Uğur YILDIRIM

2 yıl önce

-LGBT, önce gökkuşağımızı ve renklerini çaldı.

 

-Durmuyorlar… Şimdi de aile yapısını, ahlakı yok etmeye hizmet eden LGBT’nin son kepazeliği LGBT+ P (pedofili) olarak gençlere ve erkeklere enfoze ediliyor. Almanya, Fransa, İngiltere gibi Batı ülkeleri sapkın, marksist olan sözde düşünce örgütleriyle bilinçli olarak Türk toplumuna bu sapkın düşünceyi enfoze ediyor. Şanlı ecdadımızın ve asil milletimizin temel unsuru olan Aile yapımızı, dolayısıyla İslam ahlakını ve kültürünü yerle yeksan edip Türk toplumunu; ahlaki değerlerden, milli kültürümüzden soyutlamaya, manevi değerleri yıkmaya hizmet ediyor.

 

-Ezanı Muhammediyeyi kalbine şiar edinen, al bayrağın göklerde özgürce dalgalanma için imanla-ihlasla feda-i can eden şuheda, kahraman Türk milleti ve İslam ümmeti bu sapkınlığa sessiz ve duyarsız kalamaz. Bu sapkınlar bu cesareti nereden nasıl buluyor ? İslam kültürü ve ahlakı ile şerefli milletimiz nasıl bu sapkınlığa duyarsız kalabilir ki !

 

-Ey Aziz ve Necip Türk milleti; lütfen tehlikeyi fark edin. Kapınızı çalmadan, ailenizden birini zehirlemeden lütfen tepkinizi ortaya koyun. Bu aziz ve necip milletin her bir şerefli ve onurlu evladı musallaya konulunca; meyyit ya da meyyite olarak berzaha uğurlanır.

 

-Toplum, sinsice ve sessizce bu sapkınlıkla efsunlanıyor. Devlet yetkililerine, Diyanet işleri başkanlığımıza, islam çatısı altındaki mezheplere sesleniyorum: İvedi LGBT+ P(pedofili) örgütlerini ve destekçilerini, çalışmalarını yasaklayıp, ağır cezai müeyyideler uygulayın. Aksi taktirde iş çığırından çıkınca bunun vebali hem alemde hem kıyamette boynunuza tasma olur.

 

-"Pedofili” toplumda en az altı aylık bir süre boyunca, kişide ergenlik dönemine girmemiş bir çocukla ya da çocuklarla cinsel etkinlikte bulunmayla ilgili yoğun, cinsel yönden uyarıcı fantezilerin, cinsel dürtülerin ya da davranışların yineleyici biçimde ortaya çıkması olarak tanımlanıyor.

 

-Bakın bu sapkınlık Vatikan projesidir.  Almanya, Fransa, İngiltere gibi Batı ülkeleri sapkın, marksist olan sözde düşünce örgütleriyle bilinçli olarak Türk toplumuna bu sapkın düşünceyi enfoze ediyor. Şanlı ecdadımızın ve asil milletimizin temel unsuru olan Aile yapımızı, dolayısıyla İslam ahlakını ve kültürünü yerle yeksan edip; Türk toplumunu; ahlaki değerlerden, milli kültürümüzden soyutlamaya, manevi değerleri yıkmaya hizmet ediyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI