“FİTNENİN YENİ ŞEKİL ALMIŞ HALİ; GÜLŞEN”

“FİTNENİN YENİ ŞEKİL ALMIŞ HALİ; GÜLŞEN”

Uğur YILDIRIM

2 yıl önce

-Yüce Allah, kainatı yaratırken tüm yarattığı unsurları yaratılış gayesine hizmet etmek üzere yarattı. İnsanoğluna ilimle uğraşmayı ve kendisine İman etmeyi farz kıldı. Azgınlığı ve Kurana isyanı men edip, rızasına muvaffak olmayı emir buyurdu. Cenabı Allah, emir ve nehiyleri karşısında kullarına cennet ve cehennemi müjdeledi. Yine insanoğluna, hayvanattan ve bitkilerden farklı olarak "konuşma ve düşünme" yetisini nasip eyledi. Hal böyleyken, insanoğlu yaratanına isyan edip, onun emir ve öğütlerine karşı gelmekten sakınmıyor. İslamiyet’ten önce Allah; Lut, Semud, Nuh ve Ud kavimlerini helak etmesinde ahlaksızlık, isyankarlık, ensest ilişkiler kurmaları ve Allah tarafından uyarılmalarına rağmen sapkınlıklarını artırarak devam ettirmeleridir.

-Küresel İslam düşmanları kendi toplumlarını yıkıp helaka sürükleyen sapkınlıkları ve ahlaksızlıkları İslam toplumlarına sosyal medya argümanlarıyla, LGBT çatısı altında, bazen İslam’dan nefret eden sözde şair-yazar-sanatçı kimliğine bürünmüş müflislerle, bazen de İslam için çalışıyormuş görüntüsü veren emperyalizmin kurup fonladığı terörist faaliyetlerle Müslümanlığı ve terörü bir gösterme algısına hizmet eden projelerle Müslümanlara ve İslamiyet’e zarar vermeye çalışmaktadır.

-Siyonizmin, Haçlı ittifakının, emperyalizmin ve içimizdeki islam düşmanları 2023 seçimleri yaklaşırken toplumun sinir uçlarına dokunup, kutuplaştırmak için bazen bir sanatçı kimliğindeki soytarı ile bazen camilerde hoca hutbede cemaate hitap ederken toplumun değerlerini manipüle edip provakatörlük yapan bir siyasetçi kılığında ortada gezerek özellikle milli tarihini ve dünya tarihini bilmeyen gençleri ve toplumu manipüle etmeye hizmet ediyor.

-Dinimizin ve medeni kanunun verdiği izinle, eşler nikah akti ile aile birliğinin temelini kurarlar. Bu akit ile birbirlerinin aileleriyle akraba ve hısım olurlar. İşte bu evlilik ve akrabalık hasebiyle ileride doğması muhtemel bazı etik olmayan ilişkiler kanunlarda ve dinimizde haram kılınmış, yasaklanmıştır. Toplumda; anne, baba, kardeş, hala, teyze, amca, dayı, dede, nine gibi birinci ve ikinci derece akrabalar arasında doğabilecek cinsellik içeren ilişkiler "ENSEST İLİŞKİLER" olarak adlandırılmıştır. Ensest ilişkiler, Kuranı Kerimde Nisa süresi, 4-21 ayetinde ve bazı hadislerce, İslam’ın kati süretle haram kılıp yasakladığı, ailede ve toplumda yıkıcılık amacına hizmet eden şer vakalardır.

-Sözde sanatçı kisvesi altında, kendini uygar ve çağdaş bir şarkıcı gören “gülşen” adındaki sözde sanatçı bundan dört ay önce bir konserinde imam hatiplilerin sapık olduğu algısını içeren bir örnekle izleyiciye sübliminal ( bilinçaltına) imam hatipler sapıktır mesajı veriyor. “Dinime küfreden bari müslüman olsa”Konserlerinde eş cinsellik, lezbiyenlik, geylik, homoseksüellik reklamıyla sapkınlığı ve ensest ilişkileri reklam yapan ucube sözde sanatçı imam hatiplere sapkın diyebilecek bu haddi nereden buluyor. Bir kere senin sahnedeki giysi tarzın, dünya yaşayışın ve görüşün, sapkınlığın ve ahlaksızlığın odak noktasıdır. Fakat işin enteresan tarafı bu hadsiz sözde sanatçının bu söylemi dört ay önce birileri tarafından kaydedilip dört ay sonra 2023 seçimlerine dokuz ay kala sosyal medyaya verilmesinin altında kaos çıkarıp toplumun huzurunu bozmanın amaçlandığı aşinadır.

-Batı toplumu yeni isimlerle ahlaksızlığı kendilerine ve insanlığa yeni yaşam gayesi ve özgürlük olarak sunuyorlar. Kısa adı LGBT olan, lezbiyen, gey biseksüel ve transgender kelimelerinin baş harfinden oluşan LGB, 1980'li yıllardan sonra gay sözcüğü yerine kullanılarak LGBT topluluğu olarak adlandırıldı. Zaman içerisinde lezbiyenler toplumda sözde yok sayılıyor savıyla "L" harfini başa alarak "LGBT" olarak adlandırılan bu gurup, eşcinsel hareket olarak faaliyete başladı. Bu sapkın topluluk, ensest ilişkilerdeki ahlaksızlıklar İslam'ın ve Ahlak kurallarını hedef alıp; Milli ve manevi değerleri yıkmayı amaçlamaktadır. Bilinçli olarak amca yeğen ilişkini konu alan dizilerle, toplumun tepkisi ölçüp, zamanla normal bir ilişki kılıfına sokularak, sıradan bir olaymış algısıyla izleyiciler "enfoze edilip" ensest ilişkileri kabul edilebilir bir davranış olarak kabullendirildi.

-LGBT evlilikleriyle ilgili ülkemizde kanun ve ahlak dışı ilişkileri gençlere özendiren filim, sosyal medya videoları İlgili bakanlıkların, kanun koyucunun, RTÜK'ün ve Diyanet işlerinin bu şer odaklarının eylemlerine bireysel özgürlük, temel hak ve hürriyet adı altında kendilerine haklı gerekçe oluşturmaları karşısında, dinde ve toplumda yıkıcı faaliyetleri olan bu şeytani projeler için önlemler alması, caydırıcı yaptırımlar uygulanması artık olmazsa olmazımızdır.

-İslamiyetle şereflenmiş aziz ve necip milletimizi ve ümmetimizi topla, tüfekle yıkamayan karanlık şer odakları, içimize sokmaya çalıştığı; ensest ilişkilerle, İslam’ın değerlerini zayıflatacak kampanyalarla, İslam’ı etkisiz kılmaya çalışıyorlar. Bir milletin dini ve İmani esasları zayıflarsa, toplumda çözülmeler başlar. Kültürel ve ahlaki yıkımlar artar. Kanunlar toplumun huzurunu tesis etmede kifayetsiz kalır.

-Ailede başlayan eğitimi ve öğretimi, sosyal alanda koruyup değerlerimize sahip çıkacak politikalar ve stratejiler geliştirilmeli. Bu habis ilişkileri özendiren medya, gurup ve sapkın zihniyetlerin üzerine kararlılıkla gidilip, devletin denetleme ve yaptırımı olan kurumlarınca, bu zillete reaksiyon göstermekte kayıtsız kalınmamalıdır.

-Gülşenin tutuklanmasını hukuksuz bulan, fikir özgürlüğü diye savunup eyyamcılık yapan kara zihniyetler, Fatih Tezcan’ın fikirlerinden dolayı tutuklanıp cezaevinde olmasına ses çıkarmamaları onların nasıl bir habis niyete sahip olduğunu gösterir.

-Allah'ın nurunu tamamlayacağı, İslam’ın muzaffer olacağı bir hakikat karşısında; Basiretleri bağlanıp, kalbi mühürlenenler ve İslam’a karşı savaşan Ebu Cehiller ve Firavunlar için "Yaşasın Cehennem"...

Allaha kul olup, Resulünün sünnetine uyan, İslam ve İman kardeşleri içinde yaşasın "Cennet"... !!!

YAZARIN DİĞER YAZILARI