?SANA ÇUKUR BİLE DİYEMİYORUM; ALÇAK?

Uğur YILDIRIM

4 yıl önce

-Menfaatleri ve nefsi arzuları peşinde koşan; İslam´a, Kuran´a , Sünnete, ümmete ve onların ulvi değerlerine her fırsatta saldırmayı meziyet gören, çukurdan daha alçak olan "fitne ve fesat" beslemelerine anladığı dilden konuşmak gerek. Allah´tan korkmaz, milletten utanmaz, had bilmez 28 Şubat kalıntısı Erol Mütercim adındaki habis irade, bir Tv programında İmam hatiplere dil uzatmış...

 -Kinden ve nefretten beslenen kalbi kararmış Erol Mütercim 20 yıldır biriktirdiği gazı kaçırmış. İmam Hatiplere ve İmam Hatiplilere dil uzatmış... Onun asıl kuyruk acısı imam Hatipli bir devlet başkanına ve imam hatipli devlet kadrolarına olan hazımsızlığından başka bir şey değil... İslam´la ve onun değerlerini sindiremeyen, İslami kaidelerden nasibini alamamış imam hatip tetikçisi:  Sen bu haddi nerden alıyorsun ? 

 Esasen biraz yüreği olsa şunlara da cevap verirdi. Tecavüzcü Didim belediye başkanı İmam Hatipli mi ?  ?Abazayım? diye bir kadını taciz eden bir cumhurbaşkanı adayı hafız mıydı ? Muhalefette olan bir partinin seçim çalışmaları esnasında seçim otobüsünde erkekle yakalanan zat hangi dini eğitim veren bir okulun mensubuydu ? Seçim çalışmalarında akrabasının evinde kalıp zorla tecavüz eden arsız HDP vekili diyanette görevli bir müftü müydü ? Bu örnekler saymakla bitmez. Bireysel gerçekleşen adi bir vakayı bir topluma, örgüte, partiye, camiaya veya bir cemiyete mal etmek en hafifiyle karaktersizliktir, haysiyetsizliktir.

 -Bu ruh hastası sapıklar kanunlarca hak ettikleri cezayı almadıkları için edepsizlik yapmayı adamlık biliyorlar. Tv dizilerinde safha safha ahlaksızlık ailelere enjekte edilip özendirildi. Din ve ahlak düşmanlarına bireysel itiraz ve tepki verilmemesi de toplumdaki ahlaki çöküntüyü hızlandırdı. Meydan ırz ve din düşmanlarına kaldı. Tüm bu gelişmeler namussuzlara özgüven aşıladı. Toplumu oluşturan bireylerinde burada payı yok değil; bu kepazeliklere,  rezaletlere ?hürriyet, özel hayatın dokunulmazlığı? kılıfıyla sessiz kalındı. RTÜK uyudu, diyanet kör sağır oldu. Eğitim camiası ne yazık ki görevini yapamadı...

 Fırsat bulduklarında milletimizin değerlerini aşağılayan, İslam´ın hizmetkarı olan imam hatiplilere saldırmayı meziyet sanan, Ebu Cehil´in; Erol Mütercim, Kazım Güleç gibi kalıntıları bir türlü bitmediniz... insanlıktan dahi bir nebze nasip alamamış bu haset kişilikler, milletten yedikleri her sillenin ardından ümmetin ve milletin değerlerine saldırmakla kendilerini ve sahiplerini tatmin ediyorlar.

 -Bu edepsizin ve onların satılmış kalemleri; karınlarındaki şişkinlikleri, rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın hükümeti döneminde de 28 Şubat Postmodern darbesiyle zirveye çıkartmışlardı. İmam Hatipli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı ve hükümetleri dönemlerinde demokrasiyi, muasır medeniyeti yakalamayı hazmedemeyen bu tiplerin hazımsızlığı bağırsaklarını düğümlemiş.

 -İslam´ın ve onun mukaddes değerlerine, temsilcilerine Cumhuriyetten öncede, günümüzde de her fırsatta savaş açan bu güruhun tek derdi; İslam´la şereflenmiş ve asırlardır İslam´ın sancağını dalgalandıran Ali Cenap Devletimizi ve onun asil milletinin iman ve İnanç esaslarını inkar etme mücadelesidir. 

 -İmam Hatiplilik şuuruna mahir olamamış, haddini ve maksadını aşan bu aymazı esefle kınıyorum. Ezanı Türkçe okutan, camileri ahır yapan, Arapçayı kaldırmakla islamla milletimiz arasındaki dini ve kültürel değerleri koparttıklarını zanneden batı hayranı kuklalar; asla muktedir olamayacaksınız. Allah nurunu tamamlayacak... 

 -Tüm eğitim kurumları gibi İmam Hatiplilerde bu milletin şerefidir. Milletimiz el ele, omuz omuza "Ensar"  olmayı ilke edinen İmam Hatipliler; Yüce Dinimiz İslam´ın, Kuran´ın ve ümmetin hizmetkarıdır. İmam Hatipler: İslam´ın kaide ve kurallarını Milli Eğitim Bakanlığının müfredatları doğrultusunda, ilgili bakanlığın açtığı ilim yuvalarında; Kuran, sünnet ışığında ve pozitif bilimler doğrultusunda eğitim ve öğretim gören yuvalardır. Onlar, hayatlarını Allah´a, Kuran´a, Sünnete, millete ve ümmete adamış hizmet gönüllüleri ordusudur.

 -Beyin taşıdığını sanan örümcek beyinli gazeteci müsveddesi, hamaset taşıyan açıklamalarıyla karın ağrısını da açığa vurmuş... Hangi şer odaklarının kuklası ve piyonu olduğunu itiraf etmiştir. Toplumu geren, kutuplaştıran, kaos amaçlayan, milletin inanç değerlerini aşağılayanlar, hak ettikleri cevabı kanunlar önünde ve vicdanlarda alacaklardır. İmam Hatip düşmanı Erol Mütercim denen yobaz, kendisine verilen ?fitne ve fesat? görevine hizmet etmiştir.

 -İmam Hatipli, ahlaki ve kültürel değerleri ölüm gelene kadar üzerine vazife edinen milletin gönüllüleri olup adil düzenin akıncılarıdır. Bu açıklamayı yaptıktan sonra tekzip yayınlamayan İmam hatip düşmanı gazeteci Erol Mütercim denen çukurun zihniyetini şedit bir dille kınıyorum...

YAZARIN DİĞER YAZILARI